23948sdkhjf

PraktikPladsPris til E-L-M i Løsning

I dag fredag får firmaet E-L-M Kragelund i Løsning en PraktikPladsPris, når Hedensteds borgmester overrækker PraktikPladsPrisen.
Virksomheden har siden grundlæggelsen i 1967 udviklet sig til en stærk europæisk leverandør af håndteringsudstyr og aggregater til gaffeltrucks.

Firmaet lægger stor vægt på at levere udstyr og service af høj kvalitet. Derfor var det naturligt for ledelsen og medarbejderne i fællesskab at gøre en særlig indsats for at sikre og øge antallet af praktikpladser - også i krisetid.

Derfor vandt de PraktikPladsPrisen

E-L-M Kragelund vinder prisen, fordi de, som det hedder i begrundelsen:

"...Selv om I havde to lærlinge i forvejen, bad I erhvervsskolen Learnmark om at finde endnu en lærling til værkstedet. Det var vigtigt for jer, at det var en lærling af anden etnisk herkomst end dansk...."

"... I vil bidrage til en positiv udvikling i antallet af praktikpladser, men I vil også bidrage til integration. Det viser, at I tager et ansvar for samfundet. I værdsætter et tæt og tillidsfuldt samarbejde med skolen..."

Tillidsrepræsentant Allan Laursen og fabrikschef Søren Klitvang har en stor del af æren. De to lagde i fællesskab den strategi, der gjorde det muligt for virksomheden at tage flere lærlinge. De to tager i mod prisen i dag kl. 13.00. Det er en bronzeskulptur udformet af kunstneren Bjørn Nørgaard.

PraktikPladsPrisen

PraktikPladsPrisen er iværksat af Industriens Samarbejds- og Udviklingsfond, der består af de faglige organisationer i CO-Industri og Dansk Industri.

Prisen går til initiativer, der i særlig grad medvirker til at øge antallet af praktikpladser og dermed understøtter, at flere unge vælger en uddannelse på industriens område

Prisen kan gives til enkeltpersoner, virksomheder, kampagner, skoler eller organisationer, der har gjort noget beundringsværdigt for at fremme praktikpladssituationen

Der gives priser til 50 initiativer over hele landet
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062