23948sdkhjf

Niels Winther ny dansk agent for NMT-shipping

Niels Winther udbygger den globale ro/ro-dækning
Den danske ro/ro-specialist Niels Winther udbygger sin position på markedet. Selskabet har sikret sig agenturet for den hollandske linjeoperatør NMT Shipping, som er blandt verdens førende transportører af ro/ro-gods.

Med udgangspunkt i kontoret i Aarhus kommer Niels Winther Shipping til at fungere som både operationel og kommerciel agent for NMT Shipping.

NMT tilbyder transport af blandt biler, entreprenørmaskiner, mobilkraner og andet projektgods til og fra destinationer over hele verden. I Danmark kan Niels Winther Shipping tilbyde afskibninger med NMT fra Esbjerg, men kan derudover håndtere transporter med NMT til og fra alle øvrige destinationer inden for deres rutenet.

- Aftale med NMT er dog kun en del af den samlede løsning, vi kan tilbyde på ro/ro-markedet, fortæller sales manager Carsten Rasmussen fra Niels Winther.

- Vi er i forvejen agent for italienske Grimaldi Lines. derudover er vi stærk inden for cross trade-operationer og ro/ro-speditør uden for såvel Grimaldis som NMT’s rutenetværk.

- Aftalen med NMT har givet os et vigtigt ekstra ben at stå på og muligheden for at servicere nye og eksisterende kunder endnu bedre. Vi er nu i stand til at servicere vores ro/ro-kunder til og fra stort set alle destinationer i verden og ikke bare til og fra Danmark, siger Carsten Rasmussen.

Aftalen med NMT Shipping trådte i kraft den 2. april 2012. Allerede i løbet af den første måned har Niels Winther Shipping sikret sig flere store transportopgaver med det nye agentur.

Hej Anne - her er en Box:

NMT Shipping blevet grundlagt i 1999 som en enkeltmandsvirksomhed i Holland. I dag har virksomheden over 200 ansatte og egne kontorer i 17 lande.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094