23948sdkhjf

Manden bag Apple

Biografien om Steve Jobs fås nu som lydbog.
Steve Jobs hedder manden, som var med til at stifte firmaet Apple. Han døde i 2011 i en alder af 55 år - men alligevel nåede han at revolutionere vores liv med verdens mest kendte computer. Han gav os også iPod, iPhone og iPad. Han er manden bag et af verdens rigeste firmaer, når man måler dets værdi på aktiebørsen.

Nu er bogen om Steve Jobs kommet som lydbog fra forlaget Gyldendal. Som bog er det en mursten, som lydbog fylder den bare to CD’ere.

Steve Jobs blev født i 1955. Som 21-årig grundlagde han Apple i sine forældres garage sammen med en ven. De gjorde Apple til en enorm succes. Han blev skubbet ud af firmaet, da det var på fallittens rand i 1985; men han vendte tilbage i 1997 for at gøre Apple til verdens mest værdifulde virksomhed.

Kreativ nørd

Bogen er historien om, hvordan kombinationen af lysten til kreativitet og fascinationen af teknologi har været drivkraften for et barn af 1960’ernes flippede Californien. Det er historien om et modsætningsfyldt menneske, der på forunderlig vis forenede teknologi med LSD, vegansk kost og meditation. Han var på én gang perfektionistisk og fandenivoldsk. Han både tryllebandt og tyranniserede sine omgivelser.

Bogens forfatter, Walter Isaacson, er en af USAs mest kendte mediefolk, som både har været tilknyttet CNN og Time Magazine. Han har under sin research til bogen tale med både Steve Jobs’ venner og fjender, med familien og konkurrenterne. Han har oven i købet interviewet Steve Jobs utallige i forbindelse med tilblivelse af bogen - helt op til Jobs’ død i sommeren 2011.

Steve Jobs har ikke forlangt indflydelse på indholdet af bogen, for som han selv formulerede det:

- Jeg har gjort mange ting, jeg ikke er stolt af; men jeg har ingen skeletter i skabet, som ikke må komme ud.

Oplæser på lydbogen er Peter Carstens. Han er uddannet journalist og har i mange år arbejdet i Danmarks Radio. Hans stemme er kendt - både fra radio og TV, men også fra utallige reklamer og radiospots.

Walter Isaacson: “Steve Jobs - en biografi om manden bag Apple".

Forlag: Gyldeldal.

Oversat af Jakob Levinsen.

Indlæst af Peter Carstens.

Varighed: 1.529 minutter.

Vejl. pris: 299,95 kroner
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062