23948sdkhjf

ITD lancerer ny hjemmeside

ITD lancerer sin hjemmeside i nyt format og introducerer samtidig et nyt elektronisk nyhedsbrev med politisk og fagligt stof om landevejstransport.
To dage før før sin generalforsamling den 26. marts 2011 har ITD givet sin hjemmeside hjemmeside et nyt udseende. Samtidig lancerer foreningen et nyt elektronisk nyhedsbrev "ITD Nyt". Hensigten er at nå bredere ud og gøre det nemmere for såvel medlemmerne som besøgende udenfor medlemskredsen at finde rundt i de mange informationer på hjemmesiden.

- Vi vil gerne møde alle vores besøgende på en åben og moderne måde på vores website og samti-digt gøre det så nemt som muligt for alle at finde lige nøjagtigt de informationer, de har brug for, siger ITD's adm. Direktør Jacob Chr. Nielsen.

Det nye website opererer med en tydeligere opdeling mellem den password-beskyttede medlems-portal og så det åbne område, som alle har adgang til. Via de åbne sider kan alle interesserede abonnere på foreningens nye, elektroniske nyhedsbrev, ITD Nyt, som vil udkomme flere gange ugentligt.

- Som forening har vi en bred kontaktflade til hele branchen og har derfor masser af spændende historier at fortælle af både politisk og transportfaglig karakter. Nu har vi en attraktiv platform, som vi kan distribuere alle disse historier fra og dermed styrke vores profil overfor både medlemmer, brancheinteressenter og den bredere offentlighed, siger Jacob Chr. Nielsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079