23948sdkhjf

Køge får mere jord

Skandinavisk Transportcenter i Køge gør klar til flere udvidelser de kommende år.
De seneste ti år har der været meget fart på i Køge. Ikke mindst med oprettelsen af Skandinavisk Transportcenter (STC), som bare er blevet ved med at udvide. Det gør man også de kommende år. Det er netop besluttet at udstykke mere jord til transportcentret.

- Vi går i gang med at byggemodne allerede her i vinter, fortæller Thomas Elm Kampmann, som er direktør i STC og Køge Havn.

- Vi er netop ved at afslutte de arkæologiske undersøgelser. Herefter skal vi strategisk planlægge området og placere de forskellige grunde, men så går vi også i gang.

Thomas Kampmann er fortrøstningsfuld, selv om efterspørgslen ikke er lige så stor som for fire-fem år siden. Vi har kontinuerligt henvendelser, men det går ikke så stærkt med at underskrive aftaler.

- Vi har haft en række aktiviteter i 2011, hvor vi blandt andet har fået et nyt kølehus. Det er JN Spedition fra Herning, som har åbnet det - og det er faktisk helt fyldt.

2011 var også året, hvor Cramer flyttede deres hovedkontor til STC. Desuden står energifirmaet Better Place klar med en batteriskiftestation for el-biler. Den ligger ved siden af Statoil og vil formentlig blive indviet inden længe.

Samspillet mellem havnen og transportcentret fungerer også fint. Man venter stadig på de helt store synergier, men flere af virksomhederne i transportcentret er orienteret mod havnen og dens muligheder.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078