23948sdkhjf

Varebilen, der er velkommen i byen

Verdens første serieproducerede el-drevne varebil kommer til Danmark. Det er Mercedes-Benz, der præsenterer Vito E-Cell i næste uge på Transport 2011.
Den nye Vito E-Cell udleder ikke CO2 eller partikler i nærmiljøet. Mercedes-Benz kalder selv bilen for en "by- og miljøvenlige genistreg". Den kan opleves på Transport 2011, der starter på onsdag den 6. april i Herning.

Drivlinen i Vito E-Cell er udelukkende baseret på el-drift. Det giver en lang række fordele blandt andet ren, elektrisk og støjsvag kørsel, som er både effektiv og lokalt emissionsfri.

Ydermere egner Vito E-Cell sig optimalt til bykørsel, fordi bremseenergien føres tilbage til driv-batteriet, hver gang der bremses.

Blue Efficiency

- Hos Mercedes-Benz tænker vi universelt, når vi skal finde vejen til bæredygtig mobilitet, siger Markus Denzler, der er adm. direktør for erhvervskøretøjer hos Mercedes-Benz Danmark og Sverige. Han vil selv være til stede på transportmessen for at fortælle om den nye elektriske varebil.

- Vi har blandt andet udviklet konceptet Blue Efficiency, hvor vores ingeniører udnytter potentialet fra alle udviklingsområder for at reducere bilens vægt-, luft- og rullemodstand yderligere og organisere energistyringen endnu mere effektivt.

Blue Efficiency findes allerede i mange af Mercedes-Benz transportere; men i Herning handler det om den elektriske udvikling, hvor Vito E-Cell har taget førertrøjen på som verdens første serieproducerede el-drevne transporter.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063