23948sdkhjf

Flyttefirma opfinder ny service

Brdr. Jensen Møbeltransport i Rødovre gør det igen. De tænker utraditionelt og tilpasser sig markedet og møder kunderne, der hvor de har et behov.
- For både firmaer og private er en flytning meget mere end at få tingene fra A til B. Der er et stort arbejde både før og efter, både planlægningsmæssigt og praktisk. Det ved vi. Derfor vil vi tilbyde kunderne meget mere end selve transporten, siger Anette Jensen, direktør i Brdr. Jensen Møbeltransport.

Derfor har firmaet startet en kampagne, hvor man spørger kunderne, om de ikke kunne tænke sig en handyman til flytningen.

- Kunderne skal ikke tænke på alt det praktiske, når de flytter. Vi gør det. Vi sætter gardinerne op, vi sætter det store billede op i stuen eller på kontoret. Vi monterer toiletspejlet, samler skrivebordet, ordner lampen - og får sat dørskiltet op med det samme.

Handyman-tilbuddet gælder både virksomhedsflytninger og privatflytninger. Ordningen kan bruges før eller efter flytningen - eller begge dele.

- Der er masser af småting, som hurtigt fylder eller tager tid i forbindelse med en flytning. Vi er stødt på behovet så mange gange, at vi tænkte, at vi vil komme folk i møde og tilbyde en reel ydelse, siger Anette Jensen.

- Skal haven gøres klar til overlevering og for eksempel rives eller græsplænen slås, klare vi også det!
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094