23948sdkhjf

Afklaring om Ring 5 på vej

Motorvej mellem Helsingør og Køge forbi Allerød er ikke populær i lokalbefolkningen.
Af Jesper B. Nielsen

Udvalget om transportkorridorer vil afrapportere sine overvejelser på et orienteringsmøde i juni, hvor transportministeren, miljøministeren og borgmestre i hovedstadsområdet vil være tilstede.

Det drejer sig om den såkaldte Ring 5-plan, som er en motorvej fra Helsingør til Køge blandt andet gennem landsbyen Kirkelte mellem Store Dyrehave og Tokkekøb Hegn, hvor blandt andet kulturminister Per Stig Møller bor.

Planen har mødt stor modstand fra lokalbefolkningen i Allerød.

På mødet vil resultater og perspektiver for udvalgets arbejde blive præsenteret, herunder vil Transportministeriet give en vurdering af, hvilke justeringer, der ud fra trafikale hensyn kan indgå i revisionen af den såkaldte "Fingerplan".

Folketingets Miljø- og Planlægningsudvalg vil i den forbindelse modtage afrapporteringen fra Udvalget om transportkorridorer i hovedstadsområdet.

Baggrunden for udvalgets gennemgang af transportkorridorerne er, at Folketinget den 4. juni 2010 vedtog Beslutningsforslag V 88 Om trafikplanlægningen i det nordøstlige Sjælland oplyser miljøminister Karen Ellemann.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079