23948sdkhjf

Transportcentret fik større overskud

Danmarks transportcenter EXXIT 59 nord for Vejle udvikler sig godt økonomisk - og nu forberedes de kommende års vækst med mere jord.
EXXIT 59 - Danmarks Transport Center - havde et godt 2010, der var præget af nyanlæg og nybyggerier. Selskabet har afsluttede sidste år to større projekter – et kontor- og showroombyggeri på 1000 kvadratmeter og et nyt kontordomicil med tilhørende terminal på i alt 3.325 kvadratmeter.

Der er i løbet af året indledt forhandlinger om yderligere udvidelser af bestående lejemål, ligesom der forhandles med potentielle lejere om nye byggerier, på de tilstødende arealer.

Årets resultat før skat var på 14,4 millioner kroner. Efter skat blev overskuddet på 10,7 millioner kroner mod 8,4 millioner kroner i 2009.

- Det er i overensstemmelse med det forventede, siger transportcentrets adm. direktør Henry Dyrlund. Han betragter resultatet som tilfredsstillende.

Selskabet har nu en egenkapital på 168,7 millioner kroner og en soliditetsgrad på 39,5

DTC Danmarks Transport Center er ved regnskabsårets udgang udviklet og udbygget i overensstemmelse med de oprindelige planer omfattende ca. 70.000 kvgadratmeter bygninger. Ved årets udgang var 98,8 procent af etagearealet udlejet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079