23948sdkhjf

Først med udbud og licitationer

Transportmagasinet lancerer udbudsservice for læserne. Der er fri adgang til alle relevante udbud i transportbranchen.
Relevante udbud

Tænk hvis én du kender, der vinder vintertjenesten i din kommune. Og tænk hvis det er din nærmeste konkurrent.

Ikke en rar tanke - men med Transportmagasinets nyeste læserservice vil man kunne minimere risikoen for, at et relevant udbud går ens næse forbi.

Fra og med i dag mandag den 12. december 2011 lancerer Transportmagasinet en udbuds-portal på hjemmesiden (www.transportmagasinet.dk), hvor man vil kunne søge på alle relevante udbud. Vognmænd og transportører, opbyggere og leverandører til transportbranchen. Alle vil kunne søge på netop de områder, der interesserer én.

- Det er en unik tjeneste, som vi har opbygget, fortæller Jens Munk, der har fået udbudsportalen op at stå.

- Den er fyldt med relevante udbud. Og den er nem at bruge. Hver dag indsamler vi alle danske EU-udbud og præsenterer dem overskueligt på hjemmesiden www.transportmagasinet.dk.

- Vi har på forhånd sorteret i EU’systemets 9.000 branchekoder og oprettet 12 branchekategorier, så det bliver nemt at søge i registeret.

Ind på mailen

- I en travl hverdag duer det ikke at bruge tid og kræfter på rode rundt mellem irrelevante udbud for at finde dem, du har brug for. Derfor kan man nøjes med at vælge den/de kategorier, der matcher ens virksomhed.

- Man kan også modtage alle relevante udbud på sin mail hver morgen. Man skal indtaste sin e-mailadresse på hjemmesiden én gang. Så får man udbuddene lige ind på PC’en - indtil den dag, men opsiger servicen. Ingen bindinger.

Begejstret

Transportmagasinets chefredaktør, Jesper B. Nielsen, er begejstret for den service, som han nu kan tilbyde læserne.

- Som fagblad er Transportmagasinet konstant i dialog med markedets aktører. Vi har mærket en stigende efterspørgsel på information og viden om det offentlige marked. Det ønske imødekommer vi nu med en udbudsovervågning, som er enkel at bruge og som indeholder udbud, der er relevante for netop vores branche.

Ved første øjekast kan deltagelse i udbud virke som en stor mundfuld. Derfor står Jens Munk til rådighed for læserne. Har I spørgsmål om udbud og Transportmagasinets service, er det bare at ringe.





www.transportmagasinet.dk

Ring

Har du spørgsmål til Transportmagasinets udbudsovervågning, kan du kontakte Jens Munk på telefon 24.41.41.65.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078