23948sdkhjf

Den dynamiske chef i Vejle

Helle Andersen sidder i dag bag roret på Danmarks mest kendte transportcenter. For hende handler det om at bygge videre på et unikt koncept.
Exxit 59 er en paraply med tre ben: Der er transportcentret, erhvervsparken og faciliteterne for de private. Det er disse tre ben, som Helle Andersen både skal værne om og udvikle.

Helle Andersen blev ansat for et år siden som udviklingschef; og da Henry Dyrlund gik på pension, overtog hun stiollingen som adm. direktør.

Hun agter ikke at ligge på den lade side. Der er kommet ny hjemmesid, hovedbygningen skal renoveres og indrettes med nye servicefaciliteter og hele området omkring McDonald’s vil blive renoveret. I foråret 2012 åbner Better Place en batteriskiftestation for el-biler.

- Der vil ske mange nye tiltag, og jeg glæder mig til at præsentere dem, siger hun.

Selv om hun ikke har en egentlig transportbaggrund, har hun stor respekt for det, der er skabt i Danmarks Transport Center.

- Det er et unikt koncept, som her er ført ud i livet. Henry Dyrlund har sammen med FDT fået skabt forståelse for, at samarbejde betaler sig i transportbranchen. Der er skabt et sammenhold blandt virksomhederne med samarbejde på kryds og tværs i centret. Det er et koncept, som vi skal bygge videre på. Transportbranchen er en dynamisk branche, og vi skal hele tiden være på forkant med de behov, som opstår i branchen. Det anser jeg som en af mine mange vigtige opgaver.

En af de andre vigtige opgaver bliver at få etableret en sikker rasteplads på en af de grunde, som er lagt ud til formålet.

- Det er ikke noget, som lige bliver etableret fra den ene dag til den anden. Det er et stort og kostbart projekt, som kræver medvirken fra mange parter som EU, danske myndigheder, FDT, transportbranchen mm.

Ledelseserfaring

Helle Andersen har masser af ledelseserfaring. Hun kommer fra advokatbranchen, hvor hun har haft forskellige stillinger. Hun har været direktør i Danmarks største advokatvirksomhed, Kroman & Reumert og direktør for erhvervsmægler Poul Erik Bechs jyske ejendomsadministration.

Hun ser sig selv som et fremadrettet menneske.

- Samfundet er hele tiden i bevægelse, og vi skal følge med i de forandringer, der sker, siger hun.

- Der skal nyudvikling til, så vi ikke hænger fast i gamle måder at løse tingene på. Vi skal have nye lejere ind i transportcentret; men vi skal også have andet end transport. Vi har erhvervsparken, der skal udvikles. Vi har også de mange private, som lægger vejen forbi her. De skal også serviceres.

- Mit job handler om at være dynamisk. Brugerne, samfundet og ejerne stiller krav. Vi skal forbedre servicetilbuddene, optimere forholdene for lejerne, tilpasse infrastrukturen. Vi skal også tjene penge, slutter hun.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078