23948sdkhjf

Nyt vaskeanlæg til MAN i Odense

MAN har valgt at lade vaskeanlægget hænge ned fra loftet. Det giver et guld uden skinner.
MAN Odense, der er autoriseret MAN Center for den tyske lastbilproducent MAN, er placeret med deres 10.000 kvadratmeter moderne kontor- og værkstedsbygninger på en 30.000 kvadratmeter stor grund i Odense. De ligger kun 300 meter fra afkørsel 52 på den fynske motorvej A45.

MAN har fået udskiftet deres vaskeanlæg i vaskehallen med et nyt tophængt Hautek 3-børsteanlæg.

Anlægget er ophængt og kører på bjælker i loftet. Derfor er der ingen køreskinner på gulvet.

- Vi har i forbindelsen med leveringen også renoveret og udskiftet en stor del af teknikrummet med et nyt vandgenbrugsanlæg, fortæller H. P. Hau fra Hautek.

- Vi har også udskiftet buffertank, højtrykspumpe for undervognsskyl/højtryksforvask, afkalkningsanlægget og opdateret det manuelle højtrykssystem, så systemet er så driftsikker, energi og miljømæssigt besparende som muligt.

MAN’s vaskemand Henrik Hansen har fået opfyldt ønsker om en ny vaskemaskine, så han kan tilbyde den bedste service for vaskekunderne i Odense. Hautek, som blev stiftet af H. P. Hau for et par år siden, har valgt at få deres anlæg produceret i Tyskland.

- Tyskland har en lang tradition for at fremstille vaskeanlæg til tunge køretøjer, siger H. P. Hau.

Vi har fået anlæggene tilpasset til det danske klima og vaskebehov.

- Det giver os muligheden for at leverer anlæg til vask af alle typer køretøjer - lige fra små varebiler til busser, lastbiler, tankbiler, speciale køretøjer og tog.

Hautek-anlægget kan også leveres i en rustfri udgave, hvis kunderne har dette ønske.

Vandbehandlingssystemer til genbrug i vaskeprocessen kan leveres som mekaniske og biologiske systemer og spildevandsrensning af proces vand kan leveres til mange forskellige opgaver. Manuelle højtrykssystemer med pumper tilpasser det aktuelle behov.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063