23948sdkhjf

Poul Rudolf bliver 75 år i maj

Det påstås, at Transportmagasinets klummeskribent Poul Rudolf, som fylder 75 år den 11. maj 2011, kender Gud og hver mand i transportbranchen.
Måske er det lidt af en overdrivelse, men han kender i hvert fald dem, som han selv mener, er værd at kende - ud fra et journalistisk og organisationspolitisk synspunkt.

Under alle omstændigheder er den daglige og i mange tilfælde personlige bekendtskabskreds meget stor.

Han forlod stillingen som informationschef i DTL for fem år siden; men alligevel har han bevaret sit enorme kontaktnet. Han har politisk næse og kender om nogen spillet i organisationsverdenen. Derfor blev han sidste år klummeskribent i Transportmagasinet med din "Krumme". Her beskrives de forskellige politiske markeringer sobert - og ofte med en snert af ironi.

En stor fan

Poul Rudolf er en stor fan af transportbranchen og har ægte respekt for vognmændene, deres foreninger og organisationer. Om det drejer sig om ITD eller DTL eller om det store Kjøbenhavns Vognmandslaug eller den lille Hobro Vognmandsforening er underordnet. Alle får samme behandling.

Poul Rudolf kom til vognmandsbranchen i 1994. Dengang hed det Danske Vognmænd - kort og godt DV. Siden hen blev til det DTL - og han fulgte med, for Poul Rudolf har altid haft en stor evne til at samarbejde - også selv om flere betragtede ham som både fræk og doven. Men han kunne altid levere den vare, han var blevet sat til at løse.

Fire direktører

I de i alt 12 år i vognmændenes tjeneste har Poul Rudolf haft fire direktører og tre formænd at skulle samarbejde med – og det vil først og fremmest sige, at han skulle sørge for, at de kom i medierne. Uanset hvordan en generalforsamling gik, så blev dagen først reddet, når der havde været et lille indslag i radioavisen samme dag. Og det kom der hver gang.

Læs hele portrættet i denne uges nummer af Transportmagasinet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079