23948sdkhjf

Ford er allergi-venlig

Ford er den eneste bilproducent i verden, der kan smykke sig med et TÜV-certifikat for allergivenlighed.
- Vi stræber altid mod at give vores kunder det bedste – det bedste design, bedste ydelse, bedste kvalitet og det bedste interiør-miljø. Derfor går vi meget langt i vores bestræbelser på at minimere, eller helt eliminere, alle materialer og stoffer, som udgør en allergi-risiko.

Sådan lyder salgstalen fra Ford Europas tekniske chef, Caspar Dirk Hohage.

Fakta er, at Ford - indtil videre - har testet mere end 100 forskellige materialer og komponenter for deres allergi-potentiale. På den baggrund har Fords ingeniører erstattet eller reduceret en lang række allergifremkaldende materialer som for eksempel latex, chrom og nikkel.

Samtidig bliver alle de materialer, der indgår i komponenter med direkte og længerevarende kontakt til hud – det være sig rat, sædebetræk eller sikkerhedsseler – underkastet en dermatologisk test for at sikre, at de valgte materialer udgør så lav en allergi-risiko som overhovedet muligt.

Bæredygtig politik

Udover at bruge bæredygtige materialer og træffe bevidste materialevalg i forhold til for eksempel allergi og overfølsomhed, har Ford fokus på seks andre bæredygtige områder. Det er:

* CO2-udledning,

* anden forurenende udledning,

* støj fra bilen til omgivelserne,

* sikkerhed,

* transportevne og

* holdbarhed og totaløkonomi for bilens ejer.

Det er ikke alle Ford-modeller, som bliver allergitestet. De store varebiler er for eksempel ikke omfattet. Kun disse biler får allergi-mærket fra TüV:

Ford Fiesta, Focus, S-MAX, Galaxy, Mondeo og Kuga.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063