23948sdkhjf

Dantra fuldfører glidende generationsskifte

Et glidende generationsskifte blev komplet, da Kenneth Jensen den 1. marts overtog posten som adm. direktør for Dantra. Dermed blev stafetten overdraget fra tredje til fjerde generation i den ekspansive familievirksomhed.
Den seneste tid har været begivenhedsrig i transportkoncernen Dantra, der på under et år har etableret selskaber i to nye lande. Nu har den 90 år gamle virksomhed fuldført sit glidende generationsskifte pr. 1. marts, da Kenneth Jensen overtog posten som administrerende direktør fra sin far, vognmand Helge Jensen.

- Selvom Dantra er en virksomhed i udvikling, lægger vi vægt på kontinuitet. Derfor er generationsskiftet gennemført som en glidende overgang, siger vognmanden, der sidste år kunne fejre 45 års jubilæum. Sønnen har arbejdet i Dantra siden 2004, hvor han startede som kørselsleder. Siden blev han udnævnt til afdelingschef og har senest igennem snart to år været virksomhedens driftsdirektør.

- Kenneth har gennem de seneste syv år tilegnet sig bred erfaring og indsigt på alle niveauer af virksomhedens drift. Dermed har han de rette forudsætninger for at varetage den overordnede ledelse fremover, vurderer Helge Jensen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109