23948sdkhjf

Sax-Trans overtager rute på Møn

Med virkning fra 1. maj 2011 varetager den lollandske fragtvirksomhed Sax-Trans A/S hele Danske Fragtmænds distribution på Møn.
Det sker i forbindelse med den igangværende og omfattende rationalisering af Danske Fragtmænds landsdækkende rutenet.

Tidligere har fragtvirksomheden Palles Fragt leveret gods på Møn, men denne vil fremadrettet i stedet varetage andre områder på Sjælland.

Palles Fragt og Sax-Trans er begge en del af Danske Fragtmænd-koncernen, og kunderne vil derfor ikke mærke nogen væsentlig forskel i skiftet fra Palles Fragt til Sax-Trans. Hos Sax-Trans ser man frem til at overtagelsen og til det fulde ansvar for Danske Fragtmænds kunder på Møn.

- Vi har glædet os og vil naturligvis gøre alt for at bevare det høje service- og kvalitetsniveau, som Palles Fragt har ydet til deres kunder på Møn igennem mange år, fortæller Sax-Trans’ direktør Flemming Werner Jensen.

Sax-Trans har siden 1977 drevet fragtvirksomhed og varetager ligeledes den daglige ledelse af Danske Fragtmænds fragtcentral i Sakskøbing. Det er således en erfaren fragtmand, der overtager Danske Fragtmænds samlede distributionen på Møn.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094