23948sdkhjf

Husk messens åbningstider

Hver dag har sin åbningstid på Vestfyn Trækker.
Hvis man ikke vil komme for sent til transportmessen Vestfyn Trækker skal man møde op fredag den 27. maj kl. 10.00, når portene åbner.

Grunden til, at der gøres så meget ud af netop den detalje, er, at der har været forskellige informationer i omløb.

Fredagen er også den lange åbningsdag, hvor messen først lukker kl. 19. Herefter bliver lørdag og søndag mere almindelig. Der åbnes kl. 9 begge dage. Om lørdag kan man blive indtil kl. 17.00, mens man om søndagen bliver bedt om at køre hjem kl. 16.00.

Tak til alle

Der er fra mange sider store forventninger til messen, som i år er blevet rekord stor med 110 udstillere - også selv om arrangørerne, VBG, har troet, at den ikke kunne blive større. Alligevel har flere og flere ønsket at deltage - og det er også lykkedes med gode naboers hjælp. Ikke mindst håndboldklubben GV Ejbys frivillige medarbejdere er med til at gøre messen mulig.

- Uden dem, vil vi slet ikke kunne holde en messe, siger Per Mikkelsen, direktør i VBG.

- Derfor vil vi gerne sige tak til alle frivillige GV Ejby’ere, tak til vores gode naboer og tak til medarbejderne i VBG. Alle har ydet et enormt og uundværligt arbejde.

Vestfyn Trækker er nu gået hen og blevet en årlig messe. Derfor vil den også blive holdt i 2012 efter samme koncept. Der skal ikke genereres et overskud til VBG. Messen skal løbe rundt økonomisk. Samtidig skal idrætsforeningen kunne få et god gevinst for sit frivillige arbejde.

- Vi har faktisk "fundet" flere kvadratmeter, hvis det skulle blive nødvendigt, siger Per Mikkelsen med et smil.

Men han er meget opmærksom på, at hans lille effektive VBG-organisation har sine begrænsninger.

- Vi vil ikke vokse for enhver pris.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078