23948sdkhjf

25 lastbiler på auktion

Så kører auktionen - med 25 katalognumre. Online-auktionsfirmaet Autocom.dk havde kun forventet 10-15 danske lastbiler til den første internationale auktion, som kører frem til torsdag den 20. januar 2011.
Mere end 70.000 godkendte bil- og lastbilforhandlere i Europa kan byde på lastbilerne, som stammer fra danske vognmænd, firmaer og offentlige myndigheder, der trænger til at få ryddet op i lageret af brugte lastbiler.

Auktionen er en enestående chance for at få kontakt til hele det internationale korps af lastbilopkøbere.

Auktionen startede fredag den 14. januar og løber frem til torsdag den 20. januar 2011, hvor lastbilerne går til højeste bud..

Følg auktionen her

Alle kan følge auktionen på Autocoms hjemmeside: www.autocom.dk. Vælg Igangværende auktioner. Bemærk, at det er kun bilforhandlere, som kan byde på bilerne. er man interesseret i at byde, skal man henvende sig til en bilforhandler.

Europæisk netværk

- Vores søsterselskab Bilsalg.dk har med stor succes holdt de første online auktioner for lastbiler i Danmark, med det er første gang, at vi gennem Autocom.dk benytter vores internationale platform, fortæller salgs- og marketingsdirektør Morten Holmsten fra Autocom.dk.

- Vi har datterselskaber i 13 europæiske lande og auktioner i 16 lande. Det netværk trækker vi på, når vi nu skal til at sælge danske lastbiler på auktion.

Ikke så skrappe miljøkrav

- Markedet har været presset, men det er ved at lette nu, fortsætter Morten Holmsten.

- Østeuropa, Mellemøsten og Afrika mangler brugte lastbiler, så der er gode muligheder for at sælge lastbiler til netop disse markeder. Der gælder også lastbiler, der ikke opfylder de danske miljøkrav længere som for eksempel euro 3-bilerne.

- De internationale opkøbere skal nok være der. De kan spare mange penge på at købe via en online auktion i stedet for at rejse Europa tyndt. Derfor tror vi på ideen med disse auktioner.

- Der er heller ikke noget afgiftsbøvl forbundet med online salget. Lastbiler sælges uden afgift i både Danmark og resten af Europa.

Går salget som planlagt, regner Holmsten med, at der kan holdes en lastbilauktion et par gange om måneden.

Totalservice

For en vognmand, en virksomhed eller en offentlig myndighed, der ikke tidligere har solgt køretøjer på en online auktion, kan der være mange usikkerhedsmomenter. Får man beskrevet køretøjet rigtigt? Er specifikationerne detaljerede nok? Er billederne gode nok?

- Det skal man ikke spekulere på, understreger Morten Holmsten:

- Lastbilauktionen er omfattet af totalservice. Vi kommer og ser lastbilen, fotograferer den og sørger for i samarbejde med sælger at få den beskrevet godt. Det betyder mange flere bud og højere priser, påpeger han.

En stor fordel ved at sælge på Autocom.dk's internationale online lastbilauktion er, at Autocom.dk sørger for, at betalingen falder som aftalt.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079