23948sdkhjf

Ny robust kran kan nå utilgængelige steder

Hiab er kommet med en ny kran. Der er nyt armsystem og cylindere, bedre koblinger og pakninger - og så er HiPro og variabel pumpe standard på kranen, som forhandles af SAWO.
Med Hiab XS 622 kan du nå længere ud, yde mere præcision og får en lettere betjening end andre kraner i 58 tm klassen.

- Stor præcision kan nogle gange være svært at opnå på lange rækkevidder. Men ikke med Hiab XS 622. Selv på maksimal rækkevidde er udbøjningen meget lille, siger Torben Ude Petersen, adm. direktør hos SAWO.

Nye tekniske løsninger er hemmeligheden der gør armsystemet mere stabilt. F.eks. er designet af de fuld sekvens cylindre forfinet for at forhindre at kranen laver rykvise bevægelser ved ud- og indkørsel. Og på hver udskudsarm er der monteret en ny type sidestyr for at stabilisere armen sidevejs og minimere slør.

32 meter rækkevidde

Ved at montere Hiab Jib 150 X på kranen vil man kunne placere ting på utilgængelige steder, steder der før var umulige at nå, med en kran i den størrelse. Ved den mest kraftfulde konfiguration er maksimum rækkevidden på 32 meter. Jib'en er særdeles fleksibel og kan arbejde med en "overvinkel" på 25 grader.

- Installations- og tagarbejde er typisk arbejde hvor man virkelig kan bruge den længere rækkevidde og højere præcision. Hiab XS 622 med Hiab Jib 150 X kan sagtens klare den udfordring, siger Torben Ude Petersen.

Mindre risiko for utætheder

Takket være nye koblinger, nye pakninger og optimeret rørføring, som minimerer varmeudvikling, har Hiab XS 622 mindre risiko for utætheder og et længere service-liv. Dobbelt lænkesystem og HiPro kontrol systemet er standard og vil automatisk give den ekstra kapacitet man måske har brug for ved tunge nærløft. Man får en perfekt kran til af- og pålæsning af eksempelvis både, pavilloner og containere ved at tilvælge et P-arm-system og da transport oftest også er en stor del af jobbet, er vægten også en vigtig factor.

- Trods den robuste udførsel så er kranen stadig en let kran. Det lyder måske som en modsigelse. Men ved dygtigt ingeniørarbejde har vi formået at få begge dele, siger Torben Ude Petersen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062