23948sdkhjf

Konkurrence om at køre brændstoføkonomisk

Igen i år holder Volvo sin Super Eco Driver brændstofkonkurrence. I år bliver konkurrencen global med en verdens-finale til oktober i Göteborg.
Lørdag den 7. maj startede Volvo Lastvogne igen sin Super Eco Driver-konkurrence. Det skete hos Titan Lastvogne i Nr. Alslev på Falster.

16 chauffører deltager i de to nye og helt ens FH460-trækkere med trailer. Lastbilerne skal landet rundt, hvor der vil blive afholdt lokale Super Eco Driver konkurrencer hos Volvos lastvognsforhandlere.

Der bliver holdt konkurrencer 15 steder i landet, og der findes en vinder hvert sted. De i alt 15 vindere bliver inviteret til dansk finale den 5. oktober 2011.

- Da vi havde konkurrencen for to år siden, så vi markante forskelle i forbruget blandt de deltagende chauffører, udtaler markedskommunikationschef Peter Andersen, Volvo Lastvogne Danmark.

- Det er en rigtig god investering for en vognmand at fokusere på brændstoføkonomisk kørsel. Ofte er det ganske små justeringer i måden at køre på, der afgør, hvor langt lastbilen går på literen. Med den rette vejledning og en optimeret lastbil er der gode penge at spare på bundlinien.

Volvo Truck Corporation har meget fokus på brændstofforbrug, og i den forløbne uge blev det seneste initiativ søsat, nemlig "Hver dråbe tæller"-kampagnen.

I forlængelse af dette har man hos Volvo også besluttet at afholde tilsvarende brændstofkonkurrencer over hele verden. Vinderen fra den danske Super Eco Driver skal således dyste mod vinderne fra resten af verden i slutningen af oktober 2011 i Göteborg.

Super Eco Driver fortsætter i Danmark frem til udgangen af september, hvor de to vogntog kører på skift hos Volvos forhandlere. Hør mere hos den lokale Volvo forhandler.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094