23948sdkhjf

TUC skaffer medarbejdere

Landsdækkende udannelsesinstitution tilbyder vognmænd let og gratis rekruttering.
Den landsdækkende uddannelsesinstitution TUC DK med skoler i bl.a. København, Aarhus, Vejen, Skjern, Ålborg og Næstved uddanner ikke kun chauffører. De kan også skaffe dig en medarbejder, næste gang du har brug for én.

- Vi har jo kontakten til de nyuddannede i forvejen, siger jobkonsulent ved TUC DK, Kirsten Brøchner.

Fordelen for vognmanden – hvad enten der søges en taxachauffør, buschauffør eller en chauffør til godstransport – er ifølge Kirsten Brøchner, at vognmanden får en hurtig og let rekruttering uden omkostninger.

- Vi foretager den første screening ud fra de kvalifikationer, som arbejdsgiveren efterspørger, og ud fra en snak med underviserne, der kender eleverne. Herefter sørger vi for, at der kommer nogle ansøgere til en helt normal jobsamtale hos vognmanden, forklarer hun.

TUC DK har det seneste års tid med succes skaffet elever i jobs i København og siden er ordningen udvidet til andre TUC-skoler rundt omkring i landet.

- Vi kan også hjælpe virksomhederne med at udfylde de nødvendige blanketter og papirer, hvis ansættelsesforholdet begynder med en praktikperiode eller med løntilskud, siger Kirsten Brøchner.

Se frem til et job

Hvad får TUC DK ud af at være rekrutteringsbureau?

- Vi har en interesse i, at kunne sige til vores kursister, at når de har taget et kursus hos os, så kan de se frem til et job i den anden ende, siger Kirsten Brøchner. Det betyder, at TUC bliver et interessant sted at være kursist.

Desuden påpeger bestyrelsesformand Morten Mathiesen, at TUC DK for lang tid siden har besluttet, at have det på hylderne som kunderne har brug for.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079