23948sdkhjf

Fyn er fin – og trækker i HEMA

HEMA Kranudstyr deltager som tidligere åg på Vestfyn Trækker.
Det er med meget store forventninger, at HENA Kranudstyr ser frem til igen at deltage på VBG udstillingen i Ejby. VBGs messe er blevet en god tradition, som firmaet ikke vil være foruden.

- Den har en størrelse hvor alle kommer godt rundt og kan nå at møde alle de udstillere, der er relevante for dem, siger Carsten Jensen fra HEMA.

Ellers kan Carsten Jensen glæde de besøgende med nye produkter - både standardprodukter og specialudstyr.

Den meget populære Combigrab i S-serien er blevet videreudviklet. Den er for eksempel blevet tilført en ny model HJS90-500XL til rækken af produkter i S-serien.

- Grabben er som de øvrige i S-serien bygget op om den meget solide konstruktion, der hele vejen igennem er præget af styrke og høj kvalitet.

- Generelt har grabbene i S-serien virkelig haft stor interesse for mange kunder i entreprenør- og vognmandsbranchen. Det har givet en klar fremgang i salget af denne type til nye kunder og ikke mindst gensalget er meget positivt.

- Vi betragter et gensalg som et tydeligt og klart bevis for, at de tidligere leverede produkter har levet fuldt op til kundernes tilfredshed og forventninger, siger Carsten Jensen.

- S-serien har nogle af sine vigtige fordele i stor styrke og stabilitet sammen med lang levetid på bolte og bøsninger og justerbar cylinder.

Som ekstra udstyr tilbyder HEMA nu kørepladeskinner til standard 500 og 700 L i S-serien.

Med kørepladeskinnerne kan kørepladerne nu håndteres lettere og mere sikkert, end når de blot tages på grabbens skær.

- Vi kombinerer skinnerne med en lastholde-ventil der sikrer at grabben holder fast om pladen mens den flyttes, siger Carsten Jensen.

- Kørepladeskinnerne er et rigtigt godt ekstraudstyr til den vognmand, der håndterer relativt få køreplader. De er lette at montere og demontere, fylder ikke mere end de kan ligge i de fleste værktøjskasser og med dem er det både lettere og mere sikkert at håndtere kørepladerne end med grabskærene.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063