23948sdkhjf

Penge at spare ved kontrol

Tungvognsspecialisterne tilbyder rådgivning og sagsbehandling i de tilfælde, hvor en transportvirksomhed indkaldes til køre- og hviletidskontrol hos Rigspolitiet.
Det er ikke et spørgsmål om Rigspolitiet kommer, men hvornår de kommer for at kontrollere virksomhedens køre-/hviletid.

Og så er gode råd dyre – eller er de? Tungvognsspecialisterne (TVS) har gjort køre-/hviletid til et af sine specialer, og vognmænd kan hyre specialisterne – der er tidligere politifolk med lastbiler som speciale - inden en eventuel politikontrol (koblet sammen med en abonnementsordning på et egenkontrolprogram).

- Vi har mange abonnementskunder og stort set alle kunderne har fået en "ha-ha-oplevelse", fordi der var regler virksomheden ikke kendte eller som de administrerede forkert, siger Carl Peter Frederiksen, der er en af ejerne bag Tungvognsspecialisterne.

Men også når politikontrollen står på, kan TVS rykke ud med en hjælpende hånd.

En medarbejder fra TVS kommer ud til virksomheden, hvor han hjælper virksomheden med at få styr på chauffør- og køretøjslisten, på bunken af diagramark, at diagramarkene er udfyldt korrekt, at alle data fra førerkort og fra tachografer er til stede og brændes på en CD i det rigtige format.

Penge at spare

Efterfølgende når sagen kommer retur fra Rigspolitiet i partshøring og hvor transportvirksomheden har mulighed for at svare på alle de konstaterede overtrædelser gennemgår TVS alle den konstaterede overtrædelser sammen med repræsentant fra transportvirksomheden og udarbejde herefter partshøringsskrivelsen.

- En god og kvalificeret indsats i forbindelse med partshøringsfasen kan reducere antallet overtrædelse betydeligt og dermed spare den enkelte chauffør for bøder og frakendelse af kørekortet. Transportvirksomheden sparer også på den måde mange penge, oplyser Carl Peter Frederiksen fra Tungvognsspecialisterne.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094