23948sdkhjf

Internationale noter

Kort nyt om danske rederiers omsætning, om stigningen i salget af lastbiler i Tyskland og en tysk luftfragtspris.
Gyldent år for danske rederier

Efter at have indledt året med forsigtige forventninger har landets rederier for alvor fået vind i sejlene. Først på året forventede Dansk Rederiforening en samlet omsætning for 2010 på 140 milliarder kroner. Nu er forventningerne opjusteret til 180 milliarder kroner.

Nu ruller hjulene i Tyskland igen

Nu går det fremad igen i Tyskland. Der sælges flere lastbiler. Der meldes om en stigning i salget af lastkøretøjer på 17 procent i 2010 i forhold til året før. Dermed er salget i Tyskland oppe på 282.000 lastbiler i 2010. Meldingen kommer fra Den tyske automobilbranches salgsorganisation Verband der Automobilindustrie (VDA). Eksporten af lastbiler fra Tyskland er også steget, så de tyske bilfabrikkerne har øget deres produktion af transportere, lastbiler og busser med 45 procent.

Dachser vandt tysk kvalitetspris

Da Lufthansa Cargo forleden afslørede vinderne af Quality Awards 2010, var det den internationale logistikudbyder, Dachser, som løb med førstepladsen blandt Tysklands største luftfragtspeditører.

Dachser blev bedst i kategorien "større speditører med over 10.000 airway bills". Virksomhedens performance blev målt efter kvalitetsparametre som overholdelse af leveringsaftalen, punktlighed og håndtering af forsendelserne.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078