23948sdkhjf

Henry Dyrlund fylder 60 år

Danmarks Mister Transportcenter - adm. direktør Henry Dyrlund, Danmarks Transport Center (DTC) i Vejle, fylder 60 år onsdag den 16. februar 2011.
Henry Dyrlund, der er civiløkonom med HD i afsætningsøkonomi, er oprindeligt uddannet som speditør. Efter at have arbejdet en årrække med vin-spedition hos Samlast A/S i Odense kom han i 1982 til Odense Fragtcentral, hvor han som direktør forestod udflytningen fra bymidten til et nyt terminal- og lagerhotelanlæg i det nordlige Odense.

Herefter fulgte et job som adm. direktør for den danske småkagebranches nystartede joint-venture-selskab Dancookie A/S, Odense.

Senere blev han direktør for Transportgruppens nye terminal i Taulov, hvorfra han i 1990 skiftede til posten som adm. direktør for det ny-etablerede DTC ved Vejle.

Her har han gennem de sidste 20 år præget udviklingen fra den spæde start til i dag, hvor centret har 70.000 kvm. bygninger, med knap 40 forskellige virksomheder inden for transport- og servicesektoren.

Det oprindelige område på 30 hektarer er nu ved at være fuldt udbygget, og der er derfor nytilkøbt yderlige 30 hektarer, der skal udvikles som et nyt konceptområde under DTC – "EXXIT 59 – Motorvejsbyen midt i Danmark"

Henry Dyrlund har gennem årene beklædt en række tillidshverv, og er i dag formand for FDT – Foreningen af Danske Transport Centre, Syddansk Logistikforum, og Danmarks Transport Akademi. Han er tillige næstformand i Nordea"s Bankråd, næstformand i det Lokale Beskæftigelsesråd samt medlem af DI Dansk Industri"s bestyrelse, Vejle Kommunes Udviklingsråd og Vejle Erhvervsklub.

Desuden er han medlem af Den Danske Frimurer Orden, hvor han gennem en årrække har været Ordførende Mester i Logen i Middelfart, og nu er embedsmand i Provinsiallogen i Odense.

Fritiden bruges blandt andet i musikkens verden, hvor han, udover at være medlem af bestyrelsen for Aarhus Bluesforening, også selv er udøvende blues-musiker på guitar og mundharpe – ofte sammen med datteren, sangerinden og pianisten Anette Dyrlund.

Dagen markeres med en reception onsdag den 16. februar 2011 kl. 14.00 – 17.00 på DTC"s Kursuscenter, Centerbakken 1, 7100 Vejle.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.069