23948sdkhjf

Comlog-navnet forsvinder

Fra januar 2011 skifter flådestyringsproducenten Comlog-Vehco navn til Vehco. Navneændringen er en naturlig konsekvens af, at den svenske producent af flådestyringsprodukter, Vehco AB, har ejet Comlog i godt et år.
Med navneskiftet følger også nyt logo og ny designlinje. Udskiftning af navn og logo vil ske løbende, så Comlog-navnet vil i en periode stadig kunne ses forskellige steder.

Med sin produktpalette af flådestyringsprodukter er Vehco en af de førende i Europa på sit felt og målet er at udbygge denne position yderligere over de nærmeste år.

- Vi har arbejdet intenst på produktsiden i 2010, og vi har nu fået en ny og fælles platform til de to virksomheders oprindelige platforme, forklarer Søren Als Christiansen, der er adm. direktør i Vehco Danmark.

- Kunderne kan nu vælge mellem både bærbare og fastmonterede monitorer til bilerne. En af de nye funktioner, som kunderne vil kunne nyde godt af, er Eco-Drive modulet, som hjælper til betydelige brændstofbesparelser ved at have fokus på chaufførernes kørselsadfærd.

Vehcos hovedsæde ligger i Sverige med selvstændige datterselskaber i Danmark og Tyskland og kunder i flere europæiske lande.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062