23948sdkhjf

Trailere bliver dyrere i 2011

Stigning i råvarepriser påvirker pris på trailere. Schmitz Cargobull gennemfører prisstigninger for alle køretøjs-segmenter.
Europas førende trailer producent, Schmitz Cargobull, er ved at tilpasse sine priser - og det sker med øjeblikkelig virkning. Prisstigningen kommer til at påvirke bokstrailere, tiptrailere, containerchassiser og andre køretøjer, meddeler moderselskabet, Schmitz Cargobull AG.

Det er udgifter til energi-intensive råvarer som stål, aluminium og plast, der i øjeblikket har nået rekordhøjder som følge af de store stigninger i olie- og råvarepriserne. Hertil kommer den stigende globale efterspørgsel efter dæk og fælge. Det udøver også en massiv indflydelse på markedssituationen.

"Vi har forsøgt at forbedre vores effektivitet i produktionen og mindske vores materialeforbrug for at holde priserne nede, men den aktuelle situation kræver en prisregulering", hedder det i meddelelsen.

"Under finanskrisen 2008-2010 har efterspørgslen været begrænset, så vi har kunnet absorbere prisstigningerne, men efter krisen er efterspørgslen på transport og materiel begyndt at stige, og det har sat gang i prisstigningen. Det kan også mærkes på priserne for råvarer som træ, olie, stål, aluminium, zink, osv. Derfor kan vi heller ikke udelukke yderligere prisstigninger i løbet af 2011."
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.13