23948sdkhjf

Nu med platform for stående fører

Atlet lancerer en kraftfuld terminaltruck, der er specielt udviklet til at laste paller på lastbiler i to niveauer samt intensiv lasthåndtering.
Med en palle på gaflerne og en palle på de hævbare støtteben kan to paller transporteres samtidigt selv i meget trange områder.

Atlets nye terminaltruck PLP 200 CD er så alsidig, at maskinen kan erstatte en blandet flåde af palletrucks, gaffeltrucks og stablere.

Atlet PLP 200 CD er konstrueret i overensstemmelse med Atlets filosofi og har derfor de fleste komponenter til fælles med Atlets palletruck og styrestangsstablere – en garanti for gennemtestet teknik og få reservedele. Alt for at opnå minimal stilstand.

Atlets nye PLP 200 CD er udstyret med Atlets stabiliseringssystem Friction Force, som giver maksimal træfkraft og altid kontakt med gulvbelægningen. Samtidig har maskinen nedfældbare vinger på begge sider for beskyttelse af føreren.

Hovedtilbehør – for maksimal produktivitet og ergonomi:

• 2,4 kW AC motor for maksimale præstationer og minimal vedligeholdelse

• Truckchassis smallere end en EURO palle for effektiv lastning af vogne

• Helt nye løftecylinder garanterer maksimal løftehastighed

• Hydraulisk såkaldt Friction Force system med fem hjulkonstruktion og trækhjul med tilpasset belægning, garanteret maksimal stabilitet og trækkraft

• Batteri på ruller betyder at batteriskifte går meget enkelt og hurtigt

• Max 2000 kg på støtteben eller max 1000 kg på støtteben og max 800 kg på gafler
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078