23948sdkhjf

Ny generation med initialløft

I begyndelsen af 2011 afløser en ny generation elektriske stablere med initialløft den nuværende stablerserie. Et helt nyt løfteevne koncept gør, at stablerne fra Jungheinrich kan indsættes på flere områder.
Jungheinrich sender en ny generation stablere på markedet i begyndelsen af 2011. Det er elektriske stablere med styrestang og initialløft af typen EJC 212z/214z/216z. Det særlige ved denne serie stablere er det såkaldte initialløft. Den ekstra gulvfrihed, der opnås ved at hjularmene hæves, gør det let at overvinde de hindringer, der er på mange lagre: ramper, tilkørselsplader og også andre former for ujævnheder i gulvet.

Ved udviklingen af denne generation blev der også udviklet og indsat et nyt løfteevne koncept. I den nye serie findes der en truckvariant med løfteevne op "kun" 1200 kg. Tidligere modeller har været beregnet for last på op til 1400 kg (EJC 214z) og 1600 kg (EJC 612z). Det giver øget fleksibilitet og flere indsatsmuligheder for denne stablergeneration.

Lavt forbrug, høje omlæsningsydelser

De nye stablere for gående fører fra Jungheinrich er især velegnede til ind- og udlagring af varer. Med indsatsen af Jungheinrichs miljøbevidste og vedligeholdelsesfri vekselstrømsteknologi er EJC meget sparsommelig med hensyn til energien, og den har samtidig en meget høj ydelse.

Løftehøjder på over 5 meter, høj restløfteevne, hurtig acceleration og indsatstider langt over gennemsnit sikrer meget høje omlæsningsydelser med de nye stablere. Der findes en variant af stableren, der kan transportere to paller over hinanden på en gang. Dermed kan brugeren praktisk talt fordoble sin omlæsningsydelse.

Den nye EJC fra Jungheinrich er let og ergonomisk at betjene. Det sørger den elektronisk styrede løftemotor for. Lasten kan hæves og sænkes blidt og støjsvagt ved tryk på en knap. Føreren har kontrol over det hele: ved placering af last, ved løft og sænkning og ved positionering ved den ønskede reolplads.

Med optionen elektrisk styring kan man optimere betjeningen af den nye Jungheinrich stabler yderligere. Man kan styre så godt som uden kraftanvendelse og bliver derfor ikke hurtigt træt. På meget snæver plads, som for eksempel når man manøvrerer i en lastbil, kan man arbejde præcist med styrestangen i lodret position med brug af sneglefartstasten.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062