23948sdkhjf

Inga Hansen 25 år i FDE

Inga Hansen spænder vidt. Hun er specialist i at få vognmændenes moms refunderet i udlandet, men hun giver den også gas til FDEs fælles morgensang.
Af Jesper B. Nielsen

Inga Hansen kan på fredag den 4. marts 2011 fejre 25 års jubilæum hos FDE A/S. Inga Hansen begyndte hos FDE i 1986, hvor virksomheden "kun" talte 17 medarbejdere mod 148 i dag, og hvor servicepalletten "kun" omfattede en mindre del af de produkter, FDE tilbyder i dag.

Inga har i alle årene været beskæftiget i FDE Momsservice, som er FDE’s største forretningsområde. Tilbage i 1986 lavede man kundernes momsansøgninger på skrivemaskine – i dag er arbejdet med momsrefusion for de flere tusinde momskunder over hele Europa baseret på omfattende it-systemer. Inga varetager til daglig arbejdet med at søge momsen retur fra udlandet for de danske momskunder hos FDE.

Inga er desuden en vellidt kollega, der aktivt tager del i flere af husets medarbejderaktiviteter så som husorkester og kunstudstillinger, ligesom personalemøderne nyder godt af hendes musikalitet, når hun synger for til den fælles morgensang.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063