23948sdkhjf

Dansk BioTransport skifter direktør.

Pr. 1. juli 2011 overtager Leo Andersen direktørposten i Dansk BioTransport fra direktør Ejner Kristensen.
Ansættelsen af Leo Andersen sker i parløb med Ejner Kristensen, som af personlige årsager vælger at trappe ned. Leo Andersen og Ejner Kristensen vil i samarbejde sørge for en glidende overgang, så kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere vil føle sig godt overdraget og taget imod.

Leo Andersen kommer fra en stilling som afdelingschef hos Johannes Rasmussens elementafdeling i Kolding. Før dette var han transportchef i Dantra, Hjøllund. Leo Andersen har således en god ballast fra branchen og ledelseserfaring gennem 15 år.

Om Dansk BioTransport

Dansk BioTransport er etableret den 1. april 2004 ved en fusion mellem Dansk Træ Transport, Hjøllund og ECK Biobrændsel, der var en del af vognmandsfirmaet Ejler Chr. Knudsen, Holstebro.

Dansk BioTransport er en professionel transport-, logistik og speditionsvirksomhed, der primært løser opgaver indenfor volumentransport. En betydelig del af opgaverne er virksomhedsspecifikke og bygger på længerevarende faste aftaler/partnerskaber.

Dansk BioTransport driver tillige handel med og distribution af alle former for biobrændsel, samt bioprodukter til dyrestrøelse, ridebaner og landskabspleje.

Dansk BioTransport har en flåde på 30 moderne lastbiler. Geografisk er Dansk BioTransports aktiviteter indtil videre afgrænset til Danmark, Norge, Sverige og Tyskland
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079