23948sdkhjf

Mangel på lastvognsmekanikere

Truckcenter Padborg har i flere måneder annonceret efter en lastvognsmekaniker. Ifølge værkfører Kjeld Clausen er det alt andet end ligetil at finde den helt rigtige til jobbet.
– En god mekaniker skal kunne arbejde selvstændigt og effektivt med strøm og motorer. Den kvalifikation vil jeg ikke gå på kompromis med, siger han.

- Af uddannelse skal den rigtige kandidat være enten lastvogns- eller busmekaniker.

I andre brancher hører man om hundredvis af ansøgere til ledige stillinger, men det modtager Kjeld Clausen langtfra til et job som lastvognsmekaniker i det sønderjyske.

– Der kommer ikke overvældende mange ansøgninger, og en stor del lever ikke op til vores grundlæggende krav. At være mekaniker her er et meget selvstændigt job, og derfor er det vigtigt med solid erfaring. Ellers bliver tidsforbruget for stort, og fejlprocenten for høj, og så kan vi ikke fastholde antallet af reklamationer på det nuværende lave niveau.

Desuden lægger værkføreren vægt på gode sprogkundskaber.

– Jobbet indebærer en del kommunikation med kunderne, så det er et krav, at man taler flydende dansk. Kan man begå sig på andre sprog, er det en ekstra fordel, da vi i kraft af vores beliggenhed ved grænsen også har mange udenlandske kunder, slutter værkføreren, der håber på at finde den helt rette mekaniker inden sommerferien.

Truckcenter Padborg er beliggende ved Shell på Transitvej i Padborg, hvor man reparerer og servicerer lastvogne af alle mærker samt sættevogne og busser.

Truckcenter Padborg blev grundlagt i 1985, og værkfører Kjeld Clausen har været med siden dengang.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093