23948sdkhjf

Fonds-penge til Speditørskolen

Speditionsbranchen har en trofast ven, når det gælder fagets udvikling - Hedorfs Fond.
Selv om Transportkompagni Nord for længst er forsvundet som selvstændig virksomhed, er formuen, som den energiske stifter skabte i sin forretning, intakt i form af Hedorfs Fond (Generalkonsulinde Anna Hedorf og Generalkonsul Frode Hedorfs Fond).

Herfra er der flere gange ydet betydelig støtte til udviklingsarbejdet i Speditørskolen, og det skete igen, da fonden den 6. maj gav tilsagn om en bevilling på 350.000 kroner til udvikling af et koncept for lederuddannelse.

- Det er en væsentlig forudsætning for fortsat succes i branchen, at vi klæder ledelserne på til at håndtere de mange nye kompetencer blandt medarbejderne. Derfor ønsker Danske Speditører at udvikle tilbud til både det operationelle og strategiske ledelsesniveau for at understøtte den proces, der er startet, siger underdirektør Klaus Topholm i Danske Speditører.

- Det er en aktivitet, som er højt prioriteret i Danske Speditører, men det lader sig ikke umiddelbart gøre at foretage udviklingsarbejde inden for foreningens medlemsbaserede økonomi. Derfor er støtten fra Hedorfs fond uhyre velkommen. Den sikrer, at vi kan fortsætte de tiltag, der allerede er igangsat.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078