23948sdkhjf

Ex-minister åbner Vestfyn Trækker

Igen i år vil en fynbo og kendt politiker åbne transportmessen Vestfyn Trækker. Messen vil i år sætte fokus på effektiv og miljøvenlig teknologi.
Det er Bendt Bendtsen, der vil åbne messen. Han sidder i Europa Parlamentet for de Konservative og vil gerne slå et slag for, at transportbranchen undgår udflagning. Derfor mener han, at der skal satses på miljøvenlig teknologi.

- Teknologi, der på én gang er miljøvenlig og sikrer øget effektivitet, spiller en nøglerolle i den forbindelse, siger han - og han vil gentage budskabet fredag den 27. maj kl. 11.30, når han holder åbningstalen på Vestfyn Trækker i Ejby, der med sine 119 stande er blandt Skandinaviens største transportmesser.

Mange af årets udstillere vil også diskutere grøn innovation med de besøgende - herunder den nye Euro-6-norm, som skal reducere lastvognes udledning af forurenende partikler, og de nye regler om vægt og akseltryk, der muliggør store brændstofbesparelser.

- Vi får mange henvendelser om opbygning af modulvogntog og 54 ton forvogn-hængerkombinationer, siger Per Mikkelsen, direktør for VBG, der står for messen.

- På vores stand kan man se nogle af nøglekomponenterne til de nye vægtgrænser.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094