23948sdkhjf

Meritor stopper - akslerne fortsætter

Amerikanske Meritor har valgt at lukke sin akselfabrik i England og lade sin italienske samarbejdspartner Assali Stefen fortsætte akselproduktionen i Europa.
Efter finanskrisen har Meritor valgt at trække sig ud af det europæiske marked for traileraksler og lukke produktionsenheden i England.

Meritor vil fortsat producere deres bremsesystemer i England, som blandt andet benyttes af en række af de største lastbilmærker, herunder Volvo.

I fremtiden vil akslerne blive produceret på licens i Italien hos Assali Stefen.

- Assali Stefen er ikke hvem som helst, siger marketingchef Michael Bech fra Bevola, som forhandler akslerne fra Meritor.

- Assali Stefen har produceret aksler i mere end 25 år. De har stået for produktion af alle Meritors styrbare aksler. De har et topmoderne produktionsanlæg, der er baseret på avanceret og effektiv robotproduktion. Vi har samarbejdet med Assali Stefen i mange år og ser frem til at udbygge samarbejdet i fremtiden.

Kunderne mærker intet

- I Bevola ser vi frem til forbedringer på en række områder som kvalitet, leveringssikkerhed, fleksibilitet og udvikling, fortsætter Michael Bech, som lover, at Bevolas kunder intet vil mærke til skiftet.

- Italienerne er i stand til at producere alle typer Meritor aksler. Desuden vil Meritor producere på højtryk på deres engelske fabrik frem til slutningen af juli. Alle lagre vil være fyldte, og derfor vil ingen kunder mærke overgangen.

- Vi vil desuden være i stand til at overholde vores i forvejen meget høje leveringssikkerhed. Priserne ændres ikke. De vil fortsætte på det nuværende niveau.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078