23948sdkhjf

Minister indvier Geodis Wilson domicil

Fredag den 18. marts 2011 indvier transportminister Hans Christian Schmidt Danmarks mest moderne og funktionelle logistikcenter.
Centret vil huse 120 medarbejdere hos Geodis Wilson, som er én af verdens største operatører inden for internationale logistikløsninger.

Virksomheden har samlet sine tre tidligere filialer i Aarhus, Billund og Odense under ét tag i Vejle. Kerneaktiviteterne vil fortsat være sø- og luftfragtlogistik, men også kurérforsendelser, nødhjælpslogistik, møbeltransport og industriprojekter vil herfra blive koordineret.

Den imponerende bygning med glasfacade i mosaiklignende glasfelter er opført i et futuristisk og kontroversielt design for at skabe de perfekte rammer for personalet og ikke mindst de komplicerede logistikløsninger, som firmaets kunder - blandt andet LEGO, Oticon, Siemens Windpower, Bestseller, Vestas og Tulip - efterspørger.

Hele centret er på over 3.000 kvadratmeter og udviklet i samarbejde med Kirk Kapital, Sjælsø og Exxit 59 Danmarks Transport Center (DTC).

Væk fra havn og lufthavn

- Vi gjort op med, at en speditionsvirksomhed skal opereres fra lufthavne eller havne, siger adm. direktør Allan Geert Nielsen, Geodis Wilson Denmark.

- Vi har placeret os centralt i Trekantsområdet, nærmest i direkte tilslutning til den motorvejsinfrastruktur, som bringer dansk import og eksport i forbindelse med fly og skibe i Europas store lufthavne og havne,

Geodis Wilson Denmark er ejet af de statslige franske jernbaner; SNCF, og driver international logistikvirksomhed i Danmark med godt 230 medarbejdere. Firmaets danske omsætning andrager cirka 900 millioner kroner om året.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064