23948sdkhjf

Portal satser på brugt udstyr

Danske vognmænd er begyndt at lease brugte lastbiler. Det er blevet lettere med internetportalen LeasingBørsen.dk.
Nye tal fra Finans Nord og De Danske Bilimportører viser , at flere og flere vognmænd leaser deres lastvogne brugt. Det kommer ikke bag på Mark Korsgaard Fenger, som står bag en ny portal, der netop formidler leasingkontrakter på brugte lastbiler.

- Tallene viser, at transportsektoren har været hårdt ramt af finanskrisen, siger han.

- Nu har vognmændene fået øjnene op for, at der er penge at spare på at lease en brugt vogn, fordi biler og lastvogne hurtigt falder i værdi

LeasingBørsen samler leasingmarkedet i Danmark, så man kun behøver lede et sted på nettet for at få et overblik over nyt og brugt udstyr. Det giver et overblik over de bedste leasingtilbud på lastvogne, mens forhandlere og leasingselskaber får et større udstillingsvindue.

- LeasingBørsen.dk er populært sagt en win-win situation, forklarer Mark Korsgaard Fenger.

- Man får mulighed for at finde én, der måske vil overtage ens leasingaftale. Det sparer alle parter for penge og besvær.

En gratis overdragelse af en leasingaftale fører flere fordele med sig.

* Det bliver muligt for økonomisk trængte vognmænd at komme af med dyre vogne, de ikke bruger.

* Det giver andre mulighed for at få fingre i en leaset lastvogn i en kortere periode.

- Alt i alt øger det fleksibiliteten og giver en god mulighed for at købe vognen billigt, når kontrakten udløber, siger direktøren.

- Måske har det været medvirkende til, at antallet af leasede brugte vogne er steget med 27 procent fra 2009 til 2010, hvor antallet af leasede nyregistrerede lastbiler faldt med 24 procent.

Ramt af konkurs

Læs mere i Transportmagasinet i denne uge, hvor Mark Korsgaard Fengher også fortæller, hvordan han har selv mærket - på sin egen krop og pengepung - hvordan det er at brænde inde med leaset materiel.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078