23948sdkhjf

Større navigationsskærme gør det nemmere for chaufføren

TomTom udvider PRO sortimentet med en 5.0 tommer stor skærm, som gør det langt nemmere for brugerne at anvende navigatorerne.
TomTom har netop præsenteret tre nye navigationsenheder med 5.0 tommer skærme til professionelt brug:

* TomTom PRO 7150,

* PRO 9150 og

* PRO 7150 TRUCK.

De nye enheder har en 5.0 tommer Fluid Touch-skærm, som giver et klart billede af vejen og et nemt samspil med de forskellige funktioner. Samtidig med at enhederne viser den bedste rute, kan de også foretage registrering af antal kørte kilometer, tidsregistrering, job statusrapporter m.m.

- Det større display gør det nemmere for chaufføren at styre ordrerne og rapportere tilbage til kontoret samtidig med at selve navigationsbilledet på skærmen også er forstørret, siger Thomas Schmidt, administrerende direktør hos TomTom Business Solutions.

Andre egenskaber inkluderer:

- Effektiv kørsel med IQ Routes og Eco Routes.

- Sikker kørsel med vognbane guide, tekst-til-tale og håndfri telefoni.

- Find rundt i 45 europæiske lande.

- Mulighed for tracking af køretøjer, udsendelse af opgaver, tidsstyring, C02- og brændstof-regnskab og ledelsesrapportering. Hertil kommer muligheden for adgang til LIVE Services inklusive HD Traffic.

Topmodellen PRO 7150 TRUCK har ydermere en ruteplanlægningsalgoritme specielt tilegnet lastbiler samt information om højde, bredde og vægtrestriktioner i 15 europæiske lande.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078