23948sdkhjf

Med mange muligheder

Ved at anvende Stills nye EXU-H kan mange virksomheder rationalisere arbejdsopgaverne ganske væsentligt. Der, hvor man før anvendte to palletrucks, kan indsatsen effektiviseres med Stills nye EXU-H, der kombinerer transport og plukkeopgaver i én eneste pallevogn.
Aldrig så snart et nyt produkt er udviklet, kommer flere innovative tanker til. Sådan er det præcis gået for Still-koncernens populære elektriske pallevogne, der blev introduceret sidste efterår.

Den nye pallevogn er nu blevet forsynet med en lille mast, som sikrer at pallen kan løftes op i plukkehøjde. Desuden har den et såkaldt initialløft, så støttebenene kan løftes fri af gulvet.

Dermed er pallevognen i stand til at "klatre" over indkørselsramper eller løfte en ekstra palle fri af gulvet, foruden den som allerede befinder sig på gaflerne.

Adm. direktør Gerner Hoppe fra Still Danmark kalder maskinen for "den ideelle pallevogn".

- Enhver bruger af en normal pallevogn vil kunne få stor glæde af Still EXU-H, siger han.

- Vognen kombinerer palletransport med et palleløft og en plukkefunktion.

- Med en palle på gaflerne bliver mulighederne mange. Man kan eksempelvis bruge den som et mobilt arbejdsbord, der kan løftes op i rigtig arbejdshøjde. Det skåner fysikken og forebygger rygskader.

EXU-H er blevet forsynet med smallere gafler, som passer præcis til en kvartpalle. Hermed er den også ideel til levnedsmiddelindustrien og de store handelskæder.

Til palletransport laster den op til 2000 kg, hvilket er rigeligt til selv den tungeste palle.

Samtidig løfter pallevognen 800 kg op i en højde på 800 mm. Altså rigeligt af løftekapacitet dér, hvor personalet normalt løfter og plukker varer i en størrelsesorden fra 5 kg til 20 kg.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078