23948sdkhjf

50 år på samme rute

Ove Stobberup kan fejre sit 50 års jubilæum som chauffør den 25. november. Festen holdes den 26. november.
Ove Stobberup, der kører lastbil for Bach & Pedersen Fragt og Danske Fragtmænd, Randers, kan fejre sit 50 års jubilæum som chauffør i år.

Han har været chauffør og kørt den samme rute i alle årene nemlig Randers-Vejle og til dels Kolding - dog under et par forskellige vognmænd.

Den 25. november er det 50 år siden, at han som 17-årig blev ansat som bagsmækdreng ved vognmandsfirmaet Svend Laursen i Horsens. Han var med før palleløfterne og den hydrauliske bagsmæk blev indført. Skulle man læsse noget af og på sin lastbil, var det ned i knæ og af sted med 200 kilos tromler med maling ind til kunderne.

Han kørte også på ruten den dag i 1980, da Vejlefjordbroen blev indviet, og han nåede at være ved sin første arbejdsgiver vognmandsfirmaet Svend Laursen og Søn i 39 år.

Fulgte med ved fusioner

I 1997 overtog vognmand Ove Pedersen fra Randers halvdelen af vognmandsfirmaet. I år 2000 fulgte Ove Stobberup med, og han fik sin gamle, faste rute igen. I 2010 blev vognmandsfirmaet via en fusion til Bach & Pedersen Fragt, og her er Ove Stobberup ansat indtil 31. december, hvor han går på pension.

Reception

Ove Stobberups jubilæum fejres lørdag den 26. november 2011 kl. 13.00 på Ølsted Sognegård, Hovedvejen 139, Løsning. Det er Ove Stobberups arbejdsgiver Bach & Pedersen Fragt i Randers, der står for festen, og både familie, venner og kollegaer er velkomne.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094