23948sdkhjf

Ny Actros klarer Euro 6-krav

Mercedes-Benz lancerer snart fjerde generation af sin mest sælgende lastbil, Actros. Lastbilen er nu udstyret med Mercedes' nye motor New Engine Generation
Dermed bliver Actros den første lastbil, der lever op til Euro 6-kravene. De første eksemplarer af lastbilen vil være på gaden i løbet af sommeren, selv om Euro 6-kravene først træder i kraft i 2014.

Den nye Mercedes-motor kommer i første omgang i fire forskellige klasser fra 310 kW (421 hk) til 375 kW (510 hk) med et drejningsmoment på mellem 2100 Nm og 2500 Nm.

Bilen er i stand til at overholde Euro-6 kravene takket være:

* det nye X-Pulse indsprøjtningssystem,

* BlueTec diesel-teknologi med udstødningstilbageføring og

* partikelfilter.

Selv om udledningen af NOx og partikler er endnu lavere end Euro 5-motorem, har den nye motor et endnu lavere brændstofforbrug.

Køreoplevelse i topklasse

Med den nye Actros har Mercedes ikke bare sat miljøet, men også køreoplevelsen i førersædet. Den nye lastbil er mere dynamisk og mere komfortabel end tidligere generationer og skaber dermed en bedre oplevelse for chaufføren.

Forbedringerne skyldes blandt andet det ny-designede førerhus, der som noget nyt leveres i seks forskellige standardudgaver - alle med masser af plads til at arbejde, slappe af og hvile sig på langturen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078