23948sdkhjf

Ny flådestyring giver Freja strategisk fordel

Transportvirksomheden Freja har valgt et nyt flådestyringssystem. Efter en grundig gennemgang af markedet er valget faldet en løsning, der placerer dem forrest blandt danske transportvirksomheder, når det drejer sig om værdiskabelse fra flådestyring.
- Vi har fået langt bedre overblik på tværs af afdelinger og lande, og derved er vi i stand til at yde meget bedre kundeservice, fortæller adm. direktør Jesper E. Petersen fra Freja Transport & Logistics.

- Vores leveringssikkerhed er øget, og vi kan agere proaktivt overfor kunden, hvis en forsendelse eksempelvis er forsinket pga udefra kommende hændelser.

Løsningen er baseret på flådestyringssystemet ghTrack fra nordjyske GateHouse. Aftalen er netop blevet offentliggjort på Transport 2011, hvor Freja og GateHouse begge udstiller.

Disponeringssystemet ASPECT4 er rygraden i driften hos Freja. Derfor har det været vigtigt for værdiskabelsen, men også for brugervenligheden, at flådestyringen og disponeringen blev koblet tæt sammen, så disponenterne oplever, at de kun arbejder i ét system. Sammenkoblingen giver ikke blot mulighed for at se hvor trailerne er, men også hvor og hvornår de bliver ledige. Når disponenterne samtidig har overblik over ventende ordrer, er de i stand til at udnytte trailerkapaciteten optimalt.

- Det betyder, at vores trailere bliver fyldt bedre op. Vi kommer til at køre meget færre kilometer med halvtomme trailere. Der bliver derfor også en gevinst for miljøet, slutter Jesper E. Petersen.

GateHouse har været samlende og koordinerende projektleder på integrationsprojektet, hvor hardware fra Cargobull Telematics og ASPECT4 fra EG blev smeltet sammen med ghTrack.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078