23948sdkhjf

Sønderjysk lastbil-koncern går konkurs

Toftlunds største erhvervsvirksomhed, lastbilkoncernen Carsten Noer A/S med tilhørende selskaber, er gået konkurs, skriver JydskeVestkysten.
Ifølge avisen blev der udsendt en pressemeddelelse. januar 2011, hvori bestyrelserne i Carsten Noer A/S, Carsten Noer Rental A/S og Carsten Noer Holding har indgivet konkursbegæring. Retten i Sønderborg har herefter afsagt konkursdekret.

Carsten Noer A/S har eksisteret i 25 år og har ekspanderet kraftigt de senere år, hvor man blandt andet havde overtaget Ernst Bülows værksted i Taulov og virksomheden Kent Noer med hovedsæde i St. Darum ved Esbjerg.

Ifølge Jyske Vestkysten skyldes konkursbegæringen tab på debitorer og svigtende indtjening i et generelt presset marked.

Omkring 100 medarbejdere er omfattet af konkursen.

DAF-forhandler

Carsten Noer har også været DAF-forhandler, og det har fået Anders K. Larsen fra Lastas/DAF Trucks til at udsende følgende meddelelse:

"Det er med stor beklagelse, at vi modtog meddelelsen om Carsten Noer A/S´ konkurs. Ingen skal være i tvivl om, at vi står bag de kunder, der har handlet nye DAF ved Carsten Noer, så garantien stadig vil være gældende. Vi hjælper allerede de kunder, der i dag er kørt i stykker i udlandet med garantistillelse.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078