23948sdkhjf

Region Syds tre kandidater

DTL Region Syd har indstillet tre vognmandsfirmaer i konkurrence om at blive Årets Transportvirksomhed 2011.
Regionens kandidat findes ved et medlemsarrangement den 11. april 2011 kl. 18.00 hos Scania Biler, Vejle.

De tre vognmandsforretninger er:

Lintrup Vognmandsforretning

Karina og Allan Riber Hansen overtog firmaet for blot 6 år siden. Siden da har man opbygget en moderne forretning, der fortrinsvis beskæftiger sig med transport af levende dyr. Under den økonomiske krise er det lykkedes at fortsætte ekspansionen, så man idag råder over 10 moderne opbygninger til transport af dyr.

Autobude af 1.5.2010, Hedensted

AutoBude blev stiftet i 1950 af Svend Ibsen. Han havde hovedsageligt kørsel i Vejle og omegn.I 1996 overtog Brian Pedersen forretningen. "Vognflåden" bestod af 2 kassebiler og 1 lille lastbil. AutoBude A/S beskæftiger i dag en flåde på ca. 15 biler samt en del indlejede vogne og er en betydelig aktør på et stærkt voksende marked for pallegods. Man kommer overalt i Danmark - hver dag! Derudover råder man over en lager kapacitet på 3.000 m2, hvor virksomheden tilbyder oplagring af partigods samt pallegods.

Aarslev Budcentral

Aarslev Budcentral er et mellemstort seriøst transportfirma, der tilbyder fleksible transportløsninger til erhvervslivet. Firmaet er vokset støt gennem alle årene siden Dennis Just købte den første bil for 20 år siden. Virksomhedens 35 biler, der kan læsse mellem 1 og 33 paller, kører hovedsagligt på Fyn og i Sønderjylland, men man er dagligt i resten af Danmark. Firmaets datteselskab, Odense Logistik Center tilbyder oplagring af industrigods til distribution i et moderne højlager på 9.500 m2.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063