23948sdkhjf

Norfolk-chef bliver chef for lufthavnen

Københavns Lufthavne har udpeget Thomas Woldbye til Brian Petersens afløser. Hermed får CPH endnu en chef med masser af international erfaring.
Thomas Woldbye hedder manden, som den 1. oktober 2011 afløser Brian Petersen, der overraskende fratrådte stillingen som Københavns Lufthavne før tiden den 1. oktober 2010.

Thomas Woldbye er Group CEO i Norfolkline Group, hvor han har gjort karriere, siden han startede som trainee for 27 år siden.

Thomas Woldbye har i kraft af sine mange år som leder i en international virksomhed en meget bred og ’allround’ ledelsesmæssig erfaring indenfor såvel det operationelle som kommercielle område. Det har været en af årsagerne til valget af ham.

Strategiste projekter

- Han har i sin karriere stået i spidsen for adskillige internationalt strategiske forandringsprojekter og har betydelig erfaring indenfor udvikling af infrastruktur, siger bestyrelsesformand i Københavns Lufthavne, Henrik Gürtler.

- Netop hans erfaringer vil være værdifulde for de kommende års udfordringer. Københavns Lufthavne ønsker fortsat at være en væsentlig spiller i udviklingen af Danmarks internationale tilgængelighed og konkurrenceevne,

Thomas Woldbye har en videregående uddannelse indenfor finans fra Copenhagen Business School, ligesom han har gennemført økonomiske studier på London Business School og IMD i Schweiz.

20 år i udlandet

Efter 20 år i udlandet, først i Asien og de seneste 10 år i Europa, flytter Thomas Woldbye sammen med sin kone og parrets tre børn tilbage til Danmark for at tiltræde jobbet i Københavns Lufthavne.

- Jeg glæder mig til at træde til, siger Thomas Woldbye i en kommentar til udnævnelsen.

- Alle danskere er - lige som jeg - både afhængige og stolte af Københavns Lufthavn. Jeg vil gøre mit til, at stoltheden kan leve videre.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078