23948sdkhjf

Liv i den gamle havn

Aalborg Havn går i samarbejde med Utzon Center og Loa for at gøre det gamle havneområde til et stort maritimt kraftcenter.
Af Jesper B. Nielsen

Aalborg Waterfront er navnet på et nyt netværk, der skal gøre Aalborgs gamle inderhavn til et maritimt kraftcenter, hvor historie og nutid, arkitektur og design samt dansk maritim tradition mødes i et spændende miljø.

- De store ord dækker meget godt over det, vi gerne vil, siger adm. direktør for Utzon Center, Anni G. Walther, og Aalborg Havns adm. direktør, Claus Holstein.

Claus Holstein er samtidig formand for bestyrelsen for barkentinen Loa. Sejlskibet vil i flere perioder ligge ved kajen foran Utzon Center, så aktiviteter begge steder kan spille sammen.

- Erhvervshavnen har rykket aktiviteterne østpå, så nu mangler der liv i inderhavnen. Det vil vi gerne gøre noget ved, siger Claus Holstein.

Det maritime netværk vil skabe liv i havneområdet, for eksempel med udstillinger, forskellige aktiviteter og hjælpe med ved modtagelsen af krydstogtskibe.

- Vi vil også arbejde for, at Aalborg og Nørresundby endnu en gang kan blive værter for Tall Ships Races, siger de ot og understreger, at Aalborg Waterfront er ikke et lukket netværk. De håber, at flere er interesserede vil være komme med.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08