23948sdkhjf

Vestfyn Trækker 2012 måske i juni

- Det er væltet ind med positive mails, fortæller VBG-direktør Per Mikkelsen to dage efter en våd og kold, men alligevel succesrig transportmesse Vestfyn Trækker 2011. Det dårlige maj-vejr får Per Mikkelsen til at overveje at flytte messen til juni.
- Det ER besluttet, at vi arrangerer messen igen til næste år. Allerede nu har 30 udstillere bestilt stand, så vi er meget optimistiske. Blandt de 30 er tre nye, som ikke har udstillet før. En af dem har været besøgende på messen to gange nu, og har besluttet sig for at deltage i 2012.

I år blev messen besøgt af knap 7.000 gæster på trods af det dårlige vejr, og det har fået Per Mikkelsen til at overveje, om messen skal rykkes til juni.

Måske til juni

- Jeg har lagt mærke til, at vejret ofte er dårligt sidste weekend i maj, så vi overvejer at flytte Vestfyn Trækker til juni. Det dårlige vejr ærgrer mig meget. I år skinnede solen to af messedagene, da jeg kørte hjemmefra tidligt om morgenen. Da jeg ankom til messen, var det begyndt at regne. Det vil jeg gerne være foruden.

Ikke nemt at flytte

Per Mikkelsen indrømmer, at det ikke er nemt at flytte til juni, fordi der i forvejen er mange andre arrangementer.

- Der er for eksempel flere lokale festivals og den store koncert Rock under Broen, siger han.

- Desuden er der Vandel-messen sidste i juni. Vi ønsker ikke at lægge os på samme dage som disse arrangementer. Desuden kan det være svært for de frivillige i idrætsforeningen GV Ejby at finde tid.

- Endelig er der de mange udstillere, som har vænnet sig til Vestfyn Trækker i sidste weekend i maj. De skal også have en mulighed for at komme til orde.

Vestfyn Trækker 2011 i tal

Årets besøgstal var:

Fredag 1.358

Lørdag 3.033

Søndag 2.488

Ialt 6.897
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126