23948sdkhjf

V: bekymrende hastværk om betalingsring

Venstres trafikordfører Kristian Pihl Lorentzen finder det dybt bekymrende, at transportminister Henrik Dam Kristensen (S) vil have vedtaget et lovforslag om en betalingsring, inden Folketinget går på sommerferie.
- Det er specielt kritisabelt fordi regeringen har lovet omfattende dialog og indflydelse til de mange parter, der berøres økonomisk og trafikalt af muren, siger han.

- Hvis et lovforslag skal vedtages inden sommerferien, skal det allersenest fremsættes i marts måned. Det levner ufattelig kort tid til dialog og høring om et indgribende forslag.

- Det kommer bag på mig, at transportministeren åbenbart har en plan klar i skuffen, særligt når han i sidste uge overfor Folketinget sagde, at der ikke lå nogle konkrete planer om betalingsmuren.

Venstre vil endnu engang spørge ministeren til den konkrete plan, så vi kan få vished over, hvem og hvordan den rammer.

- Venstre kan garantere, at vi - bevæbnet med en kaskade af stærke saglige argumenter - vil kæmpe mod betalingsmuren til det sidste. Sagt med bibelsk billedsprog, så vil vi blæse i basunerne indtil muren falder med et brag, ganske som i Jeriko, fastslår Kristian Pihl Lorentzen
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062