23948sdkhjf

Lastbilværksted bliver Bosch-certificeret

Bosch, der er verdens største underleverandør til bilindustrien, bliver nu repræsenteret i Sønderborg.
Det sker fra tirsdag den 3. maj 2011, når Rabøl Sønderborg kan sætte skiltet Bosch Car Service op på den knap 2.000 kvadratmeter store værkstedsbygning i Ulkebøl.

- At blive godkendt som Bosch Car Service center er vel noget af det største, man kan opnå i vores branche, siger Michael Rabøl, som glæder sig til at få det verdenskendte logo på facaden.

- Det er et skulderklap, men bestemt ingen sovepude. Vi kan miste det igen, hvis vi ikke lever op til Bosch-koncernens krav. Vores værksted vil flere gange årligt få besøg af både kendte og ukendte kontrollanter. De tjekker både værkstedsarbejdet og den service, vi generelt yder.

I Sønderjylland er Bosch Car Service i forvejen repræsenteret i Tønder, Skærbæk, Agerskov, Vojens og Haderslev.

Søger to mekanikere

Rabøl Sønderborg beskæftiger 10 medarbejdere, og med udnævnelsen til Bosch Car Service center er firmaet på udkig efter to nye automekanikere.

Udover gængse autoreparationer har Rabøl specialiseret sig i alle former for el- og elektronik til alle typer af biler - lige fra personbiler og varevogne til lastbiler og busser.

Værkstedet hører til de få, der af Færdselsstyrelsen er godkendt til at installere og servicere fartskrivere og taxametre. Blandt virksomhedens øvrige kompetencer er indretning af handicapbiler og varevogne.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14