23948sdkhjf

Post Danmark får Saniståls pakker

Sanistål har fornyet sin pakkeaftale med Post Danmark, der det næste år skal sikre, at op mod 500.000 pakker kommer frem til kunderne.
Sanistål har gennem det seneste halvandet år været igennem en outsourcing af virksomhedens distribution, og varerne bliver i dag leveret til kunderne på flere forskellige måder. Aftalen med Post Danmark Logistik omfatter alle de varer, som er egnet til at blive sendt med posten. Det drejer sig om cirka 500.000 pakker.

Det er typisk VVS-produkter, værktøj, stål og andre produkter til kunder i hele landet, som skal sendes med pakker fra centrallagre i Taulov og Billund.

Fås ikke bedre

- Vi har et godt samarbejde med Post Danmark Logistik og en åben dataudveksling, så vi hele tiden kan følge med i den kvalitet, der bliver leveret, siger Peter Foss fra Sanistål.

- Kvaliteten og servicen er helt i top. Vi mener ikke, at den postale logistik fås bedre nogen andre steder i Europa. Vores kunder er glade og tilfredse med leveringen. Det har afgørende betydning for os.

Carsten Dalbo, der er chef for Post Danmark Logistik, er meget glade for, at samarbejdet med Sanistål fortsætter.

- Den nye aftale er et bevis på, at vi er det rigtige logistik-match for Sanistål, siger han.

- Sanistål befinder sig i en branche, hvor hurtig og sikker levering i hele Danmark er et afgørende konkurrenceparameter.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063